ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρία “ Energy Houses ” αναλαμβάνει την πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση σε υφιστάμενα κτίρια.

Επεμβάσεις στο κτίριο που μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια κατά τη χρήση του το αναβαθμίζουν ενεργειακά. Το κτίριο όχι μόνο μειώνει το κόστος λειτουργίας του αλλά ταυτόχρονα μειώνει και τις εκπομπές θερμοκηπικών αερίων συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος Αναβαθμίζοντας ενεργειακά το κτίριο σας κερδίζετε πάνω από 50% στα έξοδα ψύξης και θέρμανσης.

Η ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου επιτυγχάνεται με επεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ενεργειακή του απόδοση. Τέτοιες είναι η μόνωση του δώματος (ταράτσα δηλαδή), η μόνωση των εξωτερικών τοίχων, η μόνωση της πυλωτής, η αλλαγή των υαλοπινάκων των παραθύρων και των κουφωμάτων τους σε πιο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, η αλλαγή του καυστήρα θέρμανσης, η τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων ή φωτοβολταϊκών κ.ά.

Η μόνωση του κελύφους ενός υφιστάμενου κτιρίου από τη μία εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας, εξασφαλίζοντας ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι, αφετέρου ανακαινίζει το κτιριο. Ειδικά τα πράσινα δώματα ή τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης των τοίχων κυριολεκτικά μπορούν να αλλάξουν τελείως την όψη ενός ακινήτου και να αυξήσουν την οικονομική του αξία.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων με πιστοποιημένη εργασία στις καλύτερες τιμές

Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κατασκευαστικό τομέα.

Βρείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης